CAT / Nascuda a Palamós fa 27 anys, actualment visc i treballo a Barcelona, on vaig venir a estudiar Disseny Gràfic a Eina (UAB). A l'acabar la carrera, vaig començar a treballar de dissenyadora gràfica en diferents empreses de moda i en el sector de la publicitat. Va ser llavors quan vaig decidir fer un pas endavant en la meva vocació d'il·lustradora i vaig realitzar el postgrau d'il·lustració de BAU (UVic). Allà vaig començar a professionalitzar la meva passió pel dibuix i actualment treballo com a il·lustradora freelance.

La música és una de les meves grans influències. L'any 2011 vaig començar el projecte personal "Cançons en català" i el setembre del 2013 vaig començar a publicar a la revista Enderrock. Podeu veure les meves il·lustracions cada mes a la secció "La cançó il·lustrada".

Si vols preguntar, proposar o fer qualsevol comentari no dubtis en contactar amb mi! També pots entrar a la meva web: www.martabellvehi.com


mbellvehi@gmail.com
+ 34 646 60 03 56 (Barcelona)


..................

CAS / Nacida en Palamós hace 27 años, actualmente vivo y trabajo en Barcelona, dónde vine a estudiar Diseño Gráfico en Eina (UAB). Cuando acabé la carrera empecé a trabajar como diseñadora gráfica en diferentes empresas de moda y en el sector de la publicidad. Fue entonces cuando decidí hacer un paso adelante en mi vocación de ilustradora y realicé el posgrado de ilustración en BAU (UVic). Allí empecé a profesionalizar mi pasión por el dibujo y actualmente trabajo como ilustradora freelance. 
La música es una de mis grandes influéncias. En 2011 empecé el proyecto personal "Cançons en català" y el septiembre del 2013 empecé a publicar en la revista Enderrock. Podéis ver mis ilustraciones cada mes en la sección "La cançó il·lustrada".

Si quieres preguntar, proponer o hacer cualquier comentario no dudes en contactar conmigo. También puedes visitar mi web: 
 www.martabellvehi.com

mbellvehi@gmail.com
+ 34 646 60 03 56 (Barcelona)


..................

ENGBorn 27 years ago in Palamós, currently live and work in Barcelona, where I came to study Graphic Design in Eina (UAB). After finishing university, I started working in various fashion companies and advertising industry. It was then that I decided to make a step forward in my vocation as an illustrator and I did the illustration postgraduate in BAU (UVic). There I began to professionalize my vocation for drawing and I currently work as a freelance illustrator.

Music is one of my biggest influences. I started my personal project "Cançons en català" in 2011 and now I'm publishing in Enderrock magazine since September 2013, in "La cançó il·lustrada".


I welcome any questions and proposals. Please do not hesitate to contact me! Also you can visit my website: 
 www.martabellvehi.com

mbellvehi@gmail.com
+ 34 646 60 03 56 (Barcelona)