INFORMACIÓ SOBRE ELS RETRATS PER ENCÀRREC:

Format

- La mida habitual és din a3 (29'7 x 42 cm) tot i que també em puc adaptar a fer-ne de més petits (24 x 32 cm) o més grans. 

- Utilitzo paper CANSON d'aquarel·la 370g (mides a4 plus i a3)

- El dibuix és original i la tècnica que utilitzo és el llapis (grafit) i aquarel·la líquida. Per això recomano no penjar el dibuix en un lloc on hi toqui molt el sol, perquè els colors es poden fer més clars amb el temps.


Preus i terminis

- Per confirmar l'encàrrec has d'ingressar una reserva de 50€ al número de compte que et passaré. La resta del pagament es fa quan el dibuix està acabat i enviat.

- Normalment demano 3 setmanes per a fer el dibuix. Aquest termini de temps pot variar segons el gruix de feina (sobretot per Nadal), així que és millor que quan encarreguis el dibuix preguntis quan te'l podria enviar. Avisa'm si necessites rebre el retrat abans d'una data concreta.

- El preu dels retrats pot variar segons el número de persones que hi apareixen i el seu format. Si hi surten més persones i el dibuix és més gran serà més car i a la inversa, així que pots consultar-me el preu de la teva proposta a: mbellvehi@gmail.com
Per exemple: el retrat d'una parella en din a3 és de 145€ amb enviament inclòs.


Acabat

- En aquest link trobaràs una tria de fotografies de retrats que he fet per encàrrec. https://martabellvehi.com/RETRATS
Et poden servir d'inspiració per al fons (mandales, taques abstractes, flors, paisatges...), per a veure l'estil i els colors. Pots comentar-me tot el que creguis perquè sigui al teu gust.

- També hi pots afegir una frase (si vols) per a fer el dibuix encara més personal i especial.

- Per a fer el retrat necessito una foto (o més, si vols) amb bona qualitat: bona llum, sense filtres que distorsionin els rostres i nítida (que no es vegi borrosa).


Recollida

- Normalment envio tots els dibuixos amb un cartró rígid al darrere i una bossa de plàstic que ho protegeix de la humitat. El paquet es posa dins un sobre a la mida, amb l'interior de plàstic de bombolles, per a més protecció. 

- Els enviaments es fan per correu certificat, així que si no reps el paquet m'ho has de comunicar i et passaré el número per identificar-lo i buscar a la web de correos.es en quin estat es troba. L'enviament triga de mitjana 2-4 dies laborables.
En casos més urgents, podem pactar un enviament 24h.

- Si ets de Girona, Barcelona o la Costa Brava i prefereixes recollir-ho en persona, podem pactar un lloc i data de recollida en persona. 


Per a més informació, escriu-me a: mbellvehi@gmail.com

Exemples de retrats a: https://martabellvehi.com/RETRATS